5 Вересня 2019
Новини

«Танці з зірками»: через суддівство спалахнув гучний скандал

«Танці з зірками»: через суддівство спалахнув гучний скандал

Партнер співачки TAYANNA в «Танцях з зірками» Ігор Кузьменко розповів, як розвивалися події в шоу і чому їх танцювальна пара з артисткою не виграла в передачі.

Як відомо, дует Кузьменко з Тетяною Решетняк (справжнє ім'я співачки) проіснував всього два ефіру, пише РБК Україна.

Кузьменко поділився, що зараз пристрасті стихли і він зовсім не ображається на суддів проекту, хоча зізнається, що було трохи неприємно піти так рано.

«Ми з TAYANNA довго тренувалися, готувалися, були плани на подальші танці. Я навчив її непогано рухатися, причому не тільки в одному стилі, вона вже знала кілька стилів на подальші ефіри. Звичайно, було прикро піти так рано», - сказав Кузьменко.

Танцюрист розповів, що з артисткою вони старанно тренувалися, вона дуже здібна і цілеспрямована, але, на жаль, успіх залежав не тільки від них. Через старанних і постійних тренувань у Тетяни зламалося ребро, але вона все одно продовжувала танцювати. Потім біль став настільки сильним, що танцювати було неможливо.

Кузьменко вважає, що судді були упереджені і оцінили номер співачки, як професійної танцівниці, а не початківця.

«У мене таке відчуття, що мою партнерку судили не як зірку з поламаним ребром, а як професійну танцівницю. Судячи з результатів інших учасників, їх не так упереджено оцінювали, як нас», - розповів Ігор.

Як відомо, Кузьменко відмовився від права сказати останнє слово, так як дуже переживав за співачку, як вона сприйме поразку і догляд.

«І перша думка була лише про те, як вона сприйме, дізнавшись, що ми йдемо. Говорити якісь слова не було ніякого бажання», - згадує колишній учасник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкішний секс таки залежить від розміру чоловічого статевого органу: назвали «ідеальний»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, суспільство, танці з зірками, скандал
В тему

Останні матеріали