5 Вересня 2019
Новини

Суд дозволив півню вранці кукурікати

Суд дозволив півню вранці кукурікати

У французькій комуні суд відхилив позов сусідів до господині півня Моріса, який починав кукурікати занадто рано вранці.

Про це інформує 112 канал.

Сусіди скаржилися, що півень будить їх вранці. Події навколо живе в департаменті Приморська Шаранта півня Моріса продовжують розвиватися не перший рік.

До суду на півня на ім'я Моріс і його господиню Корін Фессо подали літні сусіди жінки - подружжя Бірон, якій заважають ранні крики птиці. Адвокат позивачів вимагає компенсацію в розмірі тисячі євро, яка буде переведена на допомогу морякам, які загинули в морі.

Ще навесні 2017 року пенсіонери заявляли, що шуму від півня пора покласти край. Тоді на підтримку власниці Моріса створили дві петиції, які підтримали майже 155 тисяч осіб. Однак в липні 2019 відбулося засідання суду у справі гучного птаха. На нього не з'явилися ні позивачі, ні пернатий винуватець тяжби, а винесення вердикту було відкладено до 5 вересня.

Ключовою темою спору стало питання про те, чи є комуна, де проживають Бірона і Фессо, сільською місцевістю або все ж міською. Адвокат позивачів наполягає, що його клієнти проживають аж ніяк не в сільській місцевості, а в зоні, що відноситься до приміських особняків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із власницею півня судяться через ранкове «кукуріку» (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, курйози, франція, Курйози
В тему

Останні матеріали