5 Вересня 2019
Новини

Радник нової міністерки охорони здоров’я заробляв на курсах кунілінгусу (фото і відео)

Радник нової міністерки охорони здоров’я заробляв на курсах кунілінгусу (фото і відео)

Серед політтехнологічних здобутків радника міністра охорони здоров’я – курси кунілінгусу.

У 2018 році нинішній радник міністра охорони здоров’я, політтехнолог Дмитро Раїмов випадково заснував курси кунілінгусу. Із жартівливого проекту курси почали давати реальний прибуток, пише видання #Букви.

Влітку 2018 року Раїмов показав, як «легітимізувати скандал у Мережі» й у нього це вийшло. Була створена група в одній із соцмереж під назвою «Київська перепічка». ЗМІ приписують Раїмову як авторство в цьому проекті, так і роль «асистента». Там публікували різні хайпові «новини» скандального характеру. Кілька видань і навіть телевізійні канали зацікавилися «анонімними творцями», і хотіли записати з ними інтерв’ю або зняти про це матеріал.

Сам Раїмов зізнався, що через півроку натякнув на можливого автора «Перепічки», після чого скандал розгорівся навколо його імені.

Наступного дня біля його офісу з’явилися плакати про те, що Раїмов нібито проводить курси з кунілінгусу, із зазначенням реального номера мобільного телефону політтехнолога.

«Хлопці просто не зрозуміли, що кинули м’яч у людину, яка вміє грати в футбол», – згадує про цю історію Раїмов.

Спочатку все було на рівні жартів, але потім до курсу дійсно з’явився інтерес і було прийнято рішення організувати такий майданчик для тих, хто готовий платити гроші за уроки кунілінгусу.

Місце на курсах можна було купити анонімно і користуватися отриманими відеоуроками тривалістю 25 хвилин на власний розсуд.

Вартість одного заняття становила 9,99 долара. Завдяки такому курсу Раїмов свого часу заробляв по 100 – 120 доларів у день. У підсумку вийшло заробити кілька тисяч доларів.

Також він розповідав, що спеціальній техніці учнів навчала запрошена відома тележурналістка і ведуча програми про секс Сніжана Скляревська.

Раїмов писав про те, що сам не вірив в успіх такого «стартапу».

У нинішніх політичних реаліях талантами Раїмова вирішили скористатися в Міністерстві охорони здоров’я, запропонувавши йому посісти крісло радника глави відомства Зоряни Скалецької.

Раїмов зазначив, що йому нова міністерка дуже сподобалася», і тепер він, по суті, відповідає за її «розкрутку».

«Покликали. Мені дуже сподобалася пані міністр. Ось вона справжня. І голова. Вона дуже розумна. І горить тим, щоб реалізувати ідеї. Скоро ми реалізуємо, як буде все працювати. І поки думаємо, кому дати перше інтерв’ю ... Роботи буде валом... Капець, як багато відповідальності і нових викликів. Хвилююче», – написав Раїмов днями.

Також він повідомив, що завтра новий міністр дасть першу прес-конференцію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство, секс, моз
В тему