28 Серпня 2019
Новини

8-річний самотужки відбився від педофіла

8-річний самотужки відбився від педофіла

Вранці 26 серпня у дворі по вул. Маршала Василевського в Миколаєві невідомий напав на 8-річного школяра і намагався його зґвалтувати.

Про це пишуть Новини-N.

Учень 2-го класу однієї з миколаївських шкіл вийшов на подвір'я разом з сестрою, яка на кілька років старша. Через деякий час сестра пішла подивитися фільм і хлопчик залишився сам. До школяра підійшов невідомий чоловік середніх років і велів йому йти за ним. Невідомий завів дитину в глухий кут двору, біля паркану профтехучилища. Переконавшись, що ніхто зі сторонніх їх не бачить, чоловік наказав хлопчикові зняти штани і нижню білизну, після чого спробував перейти до дій.

Восьмирічний хлопчик не розгубився. Він вдарив невідомого кулаком в живіт і втік.

Поліція прибула на місце події. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 15, ст. 152 КК України - спроба зґвалтування.

Ми писали, що у Львові судитимуть нелюда, який як «покарання» за булінг власного сина поглумився над сусідськими дітьми.

А у Полтаві перехожі врятували 9-річну дівчинку від чоловіка, який мав намір її зґвалтувати.

У Дніпрі п'ятеро підлітків побили ногами чоловіка, після чого потягли його в невідомому напрямку. За словами хлопців, чоловік – той самий педофіл, який спотворив 15-річну дівчинку.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, згвалтування, втеча, педофіли, діти
В тему

Останні матеріали