28 Серпня 2019
Новини

До кого повернуться колишні коханці, а хто закрутить новий карколомний роман – астролог

До кого повернуться колишні коханці, а хто закрутить новий карколомний роман – астролог

Про те, якою буде астрологічна погода на найближчий місяць, розповіла у Facebook астролог Маріанна Малина.

«Отже, Сонце 22 серпня увійшло в зодіакальний знак Діви  і буде там перебувати до Дня Осіннього Рівнодення. Тобто до 23 вересня. Про цей період і будемо говорити.

Отже, що нам в цьому році принесе Діва?

Діва в цьому році буде штовхати нас до великої активності. Насамперед через присутність в цьому знаку Марса. Який зайшов до Діви «в гості» не просто так сам-один, а в парі з Венерою.

Люди, які роблять щось руками ( майструють, виготовляють, ремонтують) – будуть мати успіх. Особливо це стосується тих, хто займається оптикою, прикладним мистецтвом, ювелірів та інших, хто має справу з дрібними деталями. Якщо ви давно хотіли навчитися, наприклад, малювати мініатюри, або плести з бісеру – то вперед! Час для цього настав.

Що стосується кохання (Венера ж це і про кохання), то з’єднання Марса з Венерою, скоріш характеризує стан самодостатності, закоханості, так би мовити, «в себе». Тому розраховувати на бурні та пристрасні романи, принаймні до 14 вересня, не варто.

Взагалі, вся бурхливість лишилася позаду, як тільки Венера вийшла з Лева. Тепер вона йде по знаку свого «падіння», тобто почуває себе не дуже впевнено. В такий час люди повертаються до справ буденних. В тиху сімейну гавань, в кого вона є. А в кого немає – навряд чи будуть когось шукати. Їм і так добре, бо рутинні справи можна робити і самому.

В цей час можливе повернення старих зв’язків. Минуле може постукати до вас у двері у вигляді давно забутих коханців, або колишніх партнерів по шлюбу. Але навряд чи ці зустрічі призведуть до спалаху почуттів. Венеріанська Діва холодна і не пристрасна. Тому теми для спілкування будуть нудні та невеселі, наприклад, про аліменти.

Буквально через пару днів, а саме 29 числа, до Діви зайде Меркурій, а слідом за ним, 30 серпня, ще й Місяць. Тож 29, 30 та 31 – дуже продуктивні дні, за які можна встигнути багато чого зробити.

Взагалі, до 14 вересня триватиме дуже «земний» і стабільний період, під час якого можна навести порядок в справах та переробити купу всього важливого. Особливо того, що ви відкладали довгий час. Це час добрий для навчання, роботи з документами, для письменницьких справ. А також для того, щоб навести порядок в хаті, прибирати в шафах, навести лад в коморі. Час сортувати, складати, робити зручним в користуванні все що вас оточує.

До речі, поки Сонце буде в Діві, розширюються можливості в області благоустрою житла. Юпітер знаходиться в 4-му домі від Сонця в своєму рідному знаку Стрільця, та й ще у прямому русі! Можливо, вам захочеться придбати в дім щось дороге, розкішне, або дуже корисне. Такі покупки, в основному, будуть вдалими, особливо, якщо будуть зроблені після 14-го числа.

18 вересня нарешті й Сатурн вийде з ретроградного руху! Те, що довгий час «гальмувалося» нарешті зрушиться з місця. Вас більше не будуть стримувати страхи та «привиди минулого».

Загалом цей місяць кращий для Земних та Водних знаків. Тобто для Тільців, Дів, Козерогів, Раків, Скорпіонів та Риб.

Знаки Близнюків та Стрільця – будуть трохи знервовані із-за купи дрібних справ, які на них будуть сипатись, як з рогу достатку і будуть вимагати негайного вирішення.

Для всіх інших – місяць цілком спокійний. Втім, звичайно, все вирішує індивідуальний гороскоп», - йдеться в гороскопі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, гороскоп на сьогодні, гороскоп на день, гороскоп, прогноз астрологів, поради астролога
В тему

Останні матеріали