27 Серпня 2019
Новини

Потап із «Мозгами» присвятили новий кліп Україні: «Яка там Америка, яка Європа?»

Потап із «Мозгами» присвятили новий кліп Україні: «Яка там Америка, яка Європа?»

Mozgi випустили перший україномовний кліп.

Спеціально до Дня Незалежності України гурт MOZGI, продюсером якої виступає відомий репер і шоумен Потап, представив свій перший україномовний трек «999» і кліп на нього, передає replyua.net.

Автори треку кажуть, що ставили перед собою лише одну мету – показати нашу країну без якогось пафосу і якихось гламурних речей, такою, яка вона є насправді, хотіли показати українцям, що свою країну треба любити і пишатися нею, незважаючи на ті проблеми, які є. Україномовний трек «999» і кліп у чорно-білих тонах – це історія про те, що зараз не все райдужно в нашій країні, але попереду нас чекає європейське майбутнє і успіх, до якого наш народ уже йде семимильними кроками.

Майданчиками для зйомок кліпу стали ті місця, де точно ніхто ніколи не знімав кліпи. Так, артисти нагрянули в Запоріжжя, в школу-інтернат «Козацький ліцей», зняли Первомайський кар’єр «Граніт» і навіть дісталися до Авдіївського коксохімічного заводу. Також у кадр потрапило все, що траплялося по дорозі, включно із заправками, СТО і, звичайно ж, наші дороги. Музиканти кажуть, що проїхали пів країни, щоб зняти свій кліп, шукали життя в глибинці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, олексій потапенко, mozgi, кліп
В тему