27 Серпня 2019
Новини

Жах: дівчинку від згвалтування врятували перехожі

Жах: дівчинку від згвалтування врятували перехожі

У Полтаві перехожі врятували 9-річну дівчинку від чоловіка, який ймовірно, мав намір її зґвалтувати.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Полтавської області.

Так, вчора, близько 21-ї години, на лінію «102» надійшов виклик про вчинення сексуального насильства по вулиці Сортувальна.

«Екіпаж патрульних вже через декілька хвилин прибув на місце виклику. Обставини події шокували, адже, як з’ясувалось, невідомий чоловік силоміць затягнув у кущі дівчинку, яка гуляла на подвір’ї, та почав знімати з неї одяг», - йдеться в повідомленні.

Це помітили перехожі, які, як зазначається, вихопили дитину з рук порушника та викликали поліцію.

«Інспекторам, які прибули на місце події, навіть довелося рятувати чоловіка від обуреного натовпу. Патрульні затримали ймовірного злочинця та доставили його до відділу поліції, де з ним працюватимуть слідчі», - проінформували у патрульній поліції.

Нагадаємо, що у Верховній Раді зібрали необхідну кількість підписів депутатів за те, щоб провести позачергове засідання парламенту, на якому планується прийняти закони про посилення покарання за сексуальне насильство над дітьми.

За словами Олега Ляшка, ця проблема набула масштабів епідемії. За п’ять місяців тільки за офіційними даними жертвами маніяків стало 160 дітей. Але кожного тижня до них додається ще по кілька десятків покалічених дитячих доль.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, суспільство, згвалтування, полтава, педофіли, Надзвичайні події, діти
В тему

Останні матеріали