24 Серпня 2019
Новини

У США зареєстрували першу смерть від куріння вейпа

У США зареєстрували першу смерть від куріння вейпа

За даними лікарів штату Іллінойс, за останній тиждень удвічі зросла кількість госпіталізованих через куріння електронних сигарет.

В американському штаті Іллінойс  лікарі зафіксували перший смертельний випадок у результаті захворювання, викликаного курінням електронної сигарети. Про це повідомляє «Лайф» з посиланням на департамент охорони здоров’я штату.

За даними відомства, чоловік, що недавно курив вейп, був доставлений в одну з лікарень з важким респіраторним захворюванням. При цьому за останній тиждень в Іллінойсі подвоїлася кількість госпіталізованих з легеневими захворюваннями курців електронних сигарет. У цілому в лікарнях штату перебуває 22 особи віком від 17 до 38 років.

19 серпня Центр профілактики та контролю захворювань у США (CDC) повідомив, що медики займаються дослідженням випадків захворювання, викликаних курінням електронних сигарет. Спалах захворюваності охопив в основному молодих людей у Штатах. У дослідженні також беруть участь департаменти охорони здоров’я штатів Вісконсин, Іллінойс, Каліфорнія, Індіана і Міннесота.

У період з 2 червня по 15 серпня на території США було зафіксовано 94 випадки легеневих захворювань унаслідок куріння електронних сигарет. Раніше ЗМІ повідомляли, що в Америці більш як двадцять осіб госпіталізовано після куріння вейпа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОЗ США зробив несподівані висновки щодо електронних сигарет

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, куріння, здоров'я, сша
В тему