22 Серпня 2019
Новини

Найкращі меми про сварку Marvel та Sony за «Людину-павука»

Найкращі меми про сварку Marvel та Sony за «Людину-павука»

У мережі не вщухає ажіотаж навколо новини про те, що картина «Людина-павук» з Томом Холландом в головній ролі може назавжди зникнути з кінематографічного всесвіту Marvel.

Фінансові суперечки компаній Marvel Studios та Sony Pictures спровокували не тільки обурення прихильників франшизи, а й хвилю іронії. Соцмережі наповнили тематичні меми, в яких користувачі згадали ще два закритих проекти про «Людину-павука». 


«Людина-павук: Бездомний»


Приєднуйся до нас, Томе


Sony. Marvel. Том Холланд після звільнення


Коли «Людина-павук» більше не в MCU


Мій варіант, якщо Sony перезапустить «Людину-павука» вчетверте


Disney. Sony. Наші надії побачити гідну 3 частину «Людини-павука»


Вперше?


Пітер Паркер спостерігає за суперечкою Sony з Marvel і морально готується втратити дядька Бена вчетверте


Реклама Durex: Все закінчилося дуже швидко? Це почуття взаємне

Нагадаємо, картина «Людина-павук: Далеко від дому» з Томом Холландом зібрала в прокаті понад мільярд доларів і стала найкасовішим релізом Sony Pictures за весь час існування студії. При цьому там заявили про намір припинити співпрацю з Marvel Studio.

Як пишуть західні ЗМІ, вся справа в грошах. В Disney (материнська компанія Marvel Studios) зажадали, щоб майбутні фільми про Людину-павука фінансувалися студіями за принципом 50/50, а значить так само розподілявся б і прибуток. Disney не зацікавлений в продовженні нинішніх умов, коли Marvel отримує 5% від валового касового доходу і всі доходи від мерчандайзингу. Кіностудія Sony дану пропозиція відхилила. Таким чином доля франшизи про супергероя поки залишається невідомою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, фільми, Курйози
В тему