14 Серпня 2019
Новини

У Чернівецькій області град побив увесь автопарк районної поліції (фото)

У Чернівецькій області град побив увесь автопарк районної поліції (фото)

Тверді опади з неба, окрім іншої шкоди, розтрощили всі авто районної поліції.

У Чернівецькій області місцева влада підраховує збитки, завдані потужною зливою із градом у місті Сторожинець, пише «УНІАН».

Як повідомив сьогодні голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян у Facebook, раптова негода пошкодила весь автомобільний парк Сторожинецького відділу поліції, також знищено 70 % покрівлі будівлі Сторожинецької ЗОШ № 1, пошкоджено її тримальну конструкцію та вибито вікна.

За словами чиновника, схожа ситуація виникла і в районній лікарні, де дощ підтопив 4-й поверх приміщення.

За інформацією прес-служби управління ДСНС у Чернівецькій області, внаслідок негоди пошкоджено загалом покрівлі чотирьох навчальних закладів та дахи житлових будинків на щонайменше 12 вулицях райцентру.

Станом на ранок 14 серпня 26 населених пунктів області залишаються без електропостачання, додали у прес-службі ДСНС в області.

Як повідомили журналістам у Сторожинецькій центральній районній лікарні, внаслідок негоди постраждала одна мешканка Сторожинця, 1962 року народження. У постраждалої була забійна рана голови, стан задовільний. Жительку оглянули медики, надали медичну допомогу та відпустили додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Град як тенісні кульки пробив дахи і потрощив авто на Буковині (фото, відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему