2 Серпня 2019
Новини

Назвали причину масового отруєння в ресторані на Львівщині

Назвали причину масового отруєння в ресторані на Львівщині

Через отруєння у ресторані «Княжий двір», що у селі Сокільники Львівської області, в лікарні перебуває одинадцять людей.

Про це кореспонденту УНН повідомив директор Львівської інфекційної лікарні Сергій Федоренко.

«У пацієнтів діагностували сальмонельоз. Через отруєння хворих не побільшало. У нас лікується одинадцять людей, двоє з них діти. Причина отруєння наразі невідома. Стан пацієнтів добрий, деяких будемо виписувати», - повідомив Федоренко.

За фактом отруєння відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.325.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Санкція статті передбачає покарання - штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років», - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що у Пустомитівський відділ поліції 31 липня надійшло повідомлення про те, що у медичні заклади Львова та Пустомитівщини з симптомами харчового отруєння звернулися дванадцятеро осіб. Одинадцятеро з них, у тому числі двоє дітей віком 4 та 10 років, були госпіталізовані. Водночас, один з пацієнтів від госпіталізації відмовився.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, суспільство, НП, отруєння, сальмонельоз, львів, ресторани
В тему

Останні матеріали