30 Липня 2019
Новини

Влад Яма важко переживає втрату (фото)

Влад Яма важко переживає втрату (фото)

Український хореограф і суддя багатьох талант-шоу Влад Яма важко переносить смерть близької родички.

Про це повідомляє Clutch.

Український танцівник і хореограф Влад Яма тримає подробиці особистого життя під великим секретом. Довгий час публіка була не в курсі, що у нього є дружина, а обличчя свого сина він так до сих пір і не показував. А недавно Влад Яма на своїй сторінці в Instagram повідомив трагічну новину – у нього померла бабуся. Свою публікацію він доповнив чорно-білою фотографією родички.

Трагедія сталася три дні тому. Сьогодні, 30 липня, Влад Яма опублікував архівний знімок своєї бабусі і знову висловив скорботу за родичкою.

«Всі думки про Тебе ... Пам'ятаю, як забирала мене із садка, відвозила на плавання на 14-му автобусі ... Як ночував на вихідних і об'їдався пельменями під« Поле Чудес »... Як ліпили разом вареники, обідав після школи і відпочивав перед тренуванням ... як їздили на море в Севастополь щоліта ... Ти прожила нелегке життя: виховала сестер, брата, дітей, онуків і побачила як росте правнук ... і при цьому завжди була бадьорою, активною і залишалася життєрадісною. .. Ти могла нескінченно розповідати історії і на кожну тему в запасі був забійний анекдот ... у Тобі було стільки ЛЮБОВІ і це відчували всі навколо ... І ми Тебе продовжуємо любити ...» - написав під фото танцівник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розгром в «Укрінформі»: розтрощений зал, троє постраждалих (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, Фото
В тему