22 Липня 2019
Новини

«Стара скотина»: дід цілу ніч ґвалтував 13-річну онуку і знімав на телефон

«Стара скотина»: дід цілу ніч ґвалтував 13-річну онуку і знімав на телефон

Інцидент стався на Дніпропетровщині. Мати, їдучи на цілодобову роботу, залишала доньок під наглядом бабусі і нерідного діда.

У Дніпропетровській області стався злочин проти сексуальної недоторканності дитини. 65-річний чоловік, під наглядом якого лишила дітей –13- і 4-річних дівчаток – прийомна дочка, цілу ніч глумився над старшою із сестричок і фотографував її голою на мобільний телефон. Про це повідомляє у своїй соцмережі перший заступник голови Національної поліції  В’ячеслав Аброськін.

«Не покидьок, а просто старий скот! Молода 28-річна жіночка, мешканка Дніпропетровської області, перед тим як виїхати на цілодобову роботу, залишила своїх малолітніх доньок, 2006 і 2015 р.н., бабусі та нерідному діду 1954 р.н. Після того, як мати повернулася з роботи старша донька повідомила, що дідусь в ніч на 21.07.2019 вчинив відносно неї дії сексуального характеру. Цей виродок всю ніч ґвалтував дитину природним та неприродним шляхом і фотографував оголену дівчинку на мобільний телефон», – пише поліцейський чиновник.

Повідомляється, що збоченця затримали працівники поліції. Встановлено, що раніше він вже неоднарозово був засуджений за зґвалтування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, педофіли, дніпро
В тему