19 Липня 2019
Новини

«Фем фаталь»: у Рівненському СІЗО еротичний скандал навколо чоловіковбивці (фото)

«Фем фаталь»: у Рівненському СІЗО еротичний скандал навколо чоловіковбивці (фото)

У слідчому ізоляторі Рівного вирують еротичні колізії.

Рівнянка Тетяна Літвінова, яку підозрюють у вбивстві власного чоловіка – відомого в Рівному стиліста, власника перукарні Сергія Літвінова – учетверте завагітніла, очікуючи вироку в Рівненському СІЗО.

Нагадаємо, у лютому 2017 року цей злочин отримав величезний резонанс. Фатальна білявка зарізала власного чоловіка у найманій квартирі, де проживала з малолітніми дітьми, загорнула трупа в поліетилен і сховала до комори. А потім втекла в Єгипет до коханця-араба, попередньо попросивши матір наглянути за синами.  Теща із чотирилітнім і дворічним внуками кілька днів перебувала у помешканні поряд із тілом убитого зятя, не здогадуючись про скоєне донькою. Коли чоловіковбивцю в екзотичній країні затримали і доставили літаком в Україну, вона зійшла із трапа в мусульманській одежі і вагітною третім малюком. На суді пізніше стверджувала, що батьком дитини є зарізаний нею Сергій. Хлопчик народився уже в стінах СІЗО. І от найбільш фатальна жінка Рівного знову вагітна, попри те, що вже другий рік утримується в ізоляторі. 

Про це гудуть локальні ЗМІ, зокрема Таблоїд Рівного пише із цього приводу у Facebook: «Це просто треш. Тетяна Літвінова, та, що зарізала свого чоловіка та втекла в Єгипет до коханця і звідти поліція її повернула вже вагітною, так от, кажуть, що вона знову вагітна попри те, що уже два роки перебуває у СІЗО. Начальник Рівненського СІЗО буде, напевно, хресним))) доохранявся))».

Як дізнався вказаний ресурс із власних джерел, найімовірніше, батьком четвертої дитини Літвінової є кримінальний авторитет, якого у СІЗО називали «смотрящим», на призьвисько «Капа». Цей Євген Капьонкін не так давно влаштував в ізоляторі бунт за нібито порушення його прав, після чого йому оголосили вирок і він був переведений на «зону».

Також батьківство приписували соратнику покійного Сашка Білого –Ярославу Грантіному, який теж сидить в очікуванні вироку в тій же пенітенціарній установі. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, суспільство, Фото
В тему