18 Липня 2019
Новини

Батьки «наклюкались» і забули про дитя: копи врятували 6-річну дівчинку-діабетика

Батьки «наклюкались» і забули про дитя: копи врятували 6-річну дівчинку-діабетика

Близько 22:00 маленька дівчинка сама вешталася вулицею Океанівською корабельного міста Миколаєва.

На неї звернула увагу сусідка, яка поверталася додому. Жінка поцікавилася, чому дитина сама гуляє так пізно. Виявилося, що Маша (ім’я змінене) вже декілька годин не може потрапити додому через те, що їй не відчиняють двері батьки. Жінка викликала поліцію, пишуть «Факти».

Прибулим ювенальним поліцейським Маша розповіла, що гуляла ввечері у дворі, а коли повернулася додому, то двері виявилися замкненими. Подзвонила, але батьки не відкрили. Через якийсь час вона знову спробувала потрапити додому, але також безуспішно. Вона також розповіла, що хвора на цукровий діабет і їй у цей час потрібно прийняти ліки. Поліцейські відвели дитину до дверей квартири і стали дзвонити. Однак спершу безуспішно. Вирішили везти дитину в лікарню. Але в останній момент двері квартири все ж відкрилася, і на порозі постав батько дівчинки явно напідпитку.

З’ясувалося, що того вечора батьки щось гучно відзначали, а потім лягли спати, забувши про дитину, що гуляла на вулиці. Поліцейські проконтролювали, щоб дівчинка прийняла необхідний препарат.

Як розповіли у відділі комунікації поліції Миколаївської області, на батьків склали адмінпротокол за статтею 184 КУпАП «Неналежне виконання обов’язків щодо виховання дітей», а також направили матеріали за фактом події в районну службу у справах дітей для перевірки умов проживання та виховання дитини. Крім того, повідомили про інцидент у медустанову, щоб там звернули увагу на здоров’я Маші.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, діти, миколаїв
В тему