18 Липня 2019
Новини

Команда Зеленського зізналася, що з нею буде після президентства

Команда Зеленського зізналася, що з нею буде після президентства

Команда президента України Володимира Зеленського після можливого відходу від влади знову займеться кіновиробництвом, але вже з прицілом на великі міжнародні нагороди.

Про це заявив перший помічник глави держави Сергій Шефір в інтерв'ю LB.

«Квартал» - справа нашого життя, від якого ми тимчасово відійшли, щоб зробити щось важливе для країни. Те, чим ми займаємося зараз, не є улюбленою справою, хоча ми і підходимо до цього з усією відповідальністю ... Ми хочемо робити велике кіно. Взагалі наша мрія - це «Оскар», - заявив він.

Чиновник зазначив, що сам діючий президент у виробництві майбутніх картин міг би зайнятися продюсуванням, оскільки має величезний досвід в цій галузі. Щодо продовження акторської кар'єри Володимира Зеленського його перший помічник не висловив впевненості.

«Володимир Олександрович вже давно не просто актор, а продюсер з великої літери. Він сценарист, організатор, паровозик, що рухає вагончики. Бути йому чи не бути актором після президентства - питання, на яке мені самому цікаво почути відповідь. Але я впевнений , що він зможе залишитися продюсером і створювати велике хороше кіно», - уточнив Шефір.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський розповів про «найкрасивішу», на його думку, партію, за яку варто голосувати на парламентських виборах 21 липня.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему