15 Липня 2019
Новини

Коридор затемнень до 17 липня: небезпеки і заборони цього періоду

Коридор затемнень до 17 липня: небезпеки і заборони цього періоду

Під час коридору затемнень – з 2 по 17 липня 2019 – маємо змогу спостерігати попільний Місяць.

Що це за явище, коли воно відбудеться і як може вплинути на життя – пишуть Факти.

Коридор затемнень

Коридор затемнень – це період між затемненнями, які знаходяться у безпосередній близькості одне від одного. Стартує коридор затемнень 2 липня, з сонячного затемнення, і закінчується 17 липня, у день місячного затемнення.

Що таке затемнення і як вони впливають на життя 

Сонячні та місячні затемнення – це особливий астрологічний фактор, який може дуже сильно змінити життя. Багато астрологів називають затемнення фактором фатальності.

Вплив затемнень відчувається за два тижні до та після астрологічного явища. Під час затемнень відкривається так званий фатальний коридор на 18,5 років вперед, тому дуже важливі позитивні думки.

Розриви стосунків і фінансові труднощі

У період місячного затемнення 17 липня можливі серйозні потрясіння, як на особистому рівні, так і на соціальному. В один момент можуть обірватися стосунки або виникнути труднощі з грошима. Краще зараз уникати імпульсивних дій.

Загострюються проблеми зі здоров’ям

Під час сонячного затемнення можливі головні болі, скачки тиску, серцеві болі, загострення хронічних захворювань.

Що не варто робити

Різко зростає кількість юридичних суперечок і відкритих конфліктів, тому не рекомендується у цей час приймати доленосні рішення. Не варто у цей період організовувати переїзд, укладати шлюб, змінювати роботу і починати бізнес.

Хто в небезпеці

Всю негативну силу коридору затемнень відчують Рак, Козеріг, Лев і Терези. Тому людям, народженим під цими астрологічними сузір’ями, варто бути особливо обережними та уважними.

Що таке попільний Місяць

Попільний Місяць – це явище, коли Місяць видно повністю, хоча Сонцем освітлена лише його частина. Неосвітлена сонячним світлом сторона Місяця має при цьому попільний відтінок.

Це явище унікальне тим, що спостереження за ним дозволяє судити про зміни клімату нашої планети. Наприклад, інтенсивність кольору деякою мірою залежить від щільності хмарності на освітленій у даний момент стороні Землі.

Чим небезпечний період

У період місячного затемнення 17 липня можливі серйозні потрясіння, як на особистому рівні, так і на соціальному. Можуть виникнути складнощі з грошима, а також різко закінчитися стосунки. Краще зараз уникати імпульсивних дій.

Не виключені несподівані повороти у житті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, затемнення, поради астролога
В тему

Останні матеріали