10 Липня 2019
Новини

#ВЧИТЕЛЮЙ: українські педагоги встановили рекорд

#ВЧИТЕЛЮЙ: українські педагоги встановили рекорд

Українські вчителі влаштували масштабну акцію і потрапили до Книги рекордів України.

Близько 650 педагогів встановили рекорд України на підтримку своєї професії. Акція #ВЧИТЕЛЮЙ заради Хороших Людей відбулася на харківській площі Конституції, повідомляють Всеосвіта.

Яскрава та емоційна подія відбулася після закінчення першого дня П'ятої національної освітянської (не)конференції EdCamp Ukraine2019. Окрім присутніх на площі, до колег приєдналися вчителі з 25 регіонів України, де відбувалися регіональні події спільноти EdCamp у режимі онлайн.

Найбільша кількість населених пунктів, які долучилися до флешмобу педагогів під час прямого включення, – так зазначили подію у Книзі рекордів України.

Встановивши черговий національний рекорд, педагоги прагнули підкреслити важливість своєї професії та показати єдність у власному бажанні реформувати систему освіти. Крім того, вони засвітили ліхтарики, закликаючи до прозорості та ясності у сфері освіті та викорінення корупції, – говорить віце-голова EdCamp Ukraine з партнерства і комунікації Ірина Міньковська.

Учасники акції утворили 43-метровий напис-хештег #ВЧИТЕЛЮЙ. А в руках освітян рясніли таблички з цікавими написами, про те, чому саме вчителі залишаються у професії.

Учитель – це серце школи, саме в його руках – доля наших дітей. Спільнота EdCamp Ukraine об'єднала найбільш прогресивних, пасіонарних, натхненних вчителів, які зустрічають зміни з гордо піднятою головою та використовують їх для вдосконалення шкільної освіти, – сказала міністерка освіти і науки України Лілія Гриневич.

Читайте також:

На межі можливого: незрячі львів’яни встановили рекорд

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, вчителі, книга рекордів україни, рекорди
В тему