9 Липня 2019
Новини

«Рок-зірка «зробить» коміка»: Вакарчук досягне тріумфу в політиці – Reuters

«Рок-зірка «зробить» коміка»: Вакарчук досягне тріумфу в політиці – Reuters

Фронтмен групи «Океан Ельзи» і лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук має шанси відсунути на задній план президента України Володимира Зеленського.

А все тому, що рок-зірка виставляє себе в якості зміни традиційної політики, ворога корупції і низького рівня життя – пише агентство Reuters.

За словами журналістів, Вакарчук ще давно висловлював свої плани провести 21 липня парламентські вибори на платформі, яка включає скорочення кількості олігархів, перегляд системи правосуддя і допомогу новаторам. А потім, в травні, сформував свою власну партію «Голос».

Як говориться у статті, співак намагається підключитися до настроїв проти старого формату влади в Україні, які зростають, – це ті ж самі настрої, які у квітні забезпечили комедійному акторові Володимиру Зеленському президентське крісло. Так, Вакарчук виставив себе в якості зміни традиційної політики, ворога корупції і низького рівня життя.

Також, відзначають журналісти, на карту поставлено шанс сформувати уряд країни на передовій протистояння Заходу з Росією після анексії Криму Москвою у 2014 році.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, святослав вакарчук, володимир зеленський
В тему