8 Липня 2019
Новини

Скинула зайве: жінка схудла на 93 кілограми (фото)

Скинула зайве: жінка схудла на 93 кілограми (фото)

Британка почала худнути за прикладом матері.

Мешканку Британії звуть Карлін О'Донохью і довгий час у неї були проблеми із зайвою вагою, пише Країна здоров’я.

До 27 років вона набрала 140 кілограмів і мала відповідний зовнішній вигляд. Жінці регулярно доводилося терпіти насмішки, а іноді люди навіть називали її китом. Проте навіть це не могло змусити британку схуднути. І тут у справу втрутилися родичі.

Мати Карлін теж довгі роки мала зайву вагу, але потім взяла себе в руки і схудла на 53 кілограми. Коли Карлін стала свідком такого чудесного перетворення, вона зрозуміла, що теж може позбутися ненависного жиру і стати схожою на свою матір.

Вона зуміла змусити себе відмовитися від шкідливої їжі та почала відвідувати тренування у спортивному залі. Через місяці дієт і тренувань тіло Карлін почало приходити в нормальну форму. Після проведеної операції з видалення надлишків обвислої шкіри вага О'Донохью зменшилась до 77 кілограмів.

Як розповіла сама Карлін, вона дуже довго відчувала себе нещасною, але тепер, нарешті, змогла знайти душевну рівновагу. Схудлі мати і дочка дуже пишаються результатами один одного, а також відзначають, що позбулися багатьох проблем зі здоров'ям, які раніше були викликані ожирінням.

Читайте також:

Жінка схудла майже в п'ять разів – на 270 кілограмів

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Світ, Фото
В тему

Останні матеріали