5 Липня 2019
Новини

В тому, що коханий підпалив її посеред вулиці, винна сама 22-річна Настя, бо напророчила трагедію?

В тому, що коханий підпалив її посеред вулиці, винна сама 22-річна Настя, бо  напророчила трагедію?

Вже кілька днів мешканці Запоріжжя, та й усієї України, щиро переживають за 22-річну Анастасію Ковальову, яку 2 липня посеред вулиці облив бензином та підпалив коханий.

Так, через неадекватний вчинок  28-річного Віталія Чайковського, дівчина отримала 90% опіків тіла.

Її стан критичний, кажуть лікарі. Та поки медики борються за життя дівчини, у цій трагічній історії з’явився містичний слід – пише Західний Аргумент.

Правоохоронці кажуть, що причиною конфлікту між Ананстасією та Віталієм стала банальна побутова сварка – нібито чоловік її приревнував і таким жахливим чином вирішив помститися. Так це чи ні, має встановити слідство. Та друзі молодих людей розповідають, що Віталій дійсно часто влаштовував Насті сцени ревнощів – то подивилася на когось не так, то зайвий раз комусь усміхнулася чи кивнула. Однак, судячи із дописів дівчини у соцмережах, кохання у них було, як-то кажуть, – неземне. І почуттів своїх вона не приховувала.

Познайомилися молоді люди близько року тому. Віталій – уродженець Донецької області. Настя – із Запоріжжя. Він ніде не працював. Проте їхні стосунки розвивалися настільки стрімко, що вже на другий день після знайомства Віталій запропонував одружитися.

«Щоночі притискається так, що й дихати неможливо. Вперше заміж покликав на другий день знайомства. А серйозно попросив моєї руки у батьків через кілька місяців стосунків, з усіма почестями…, – написала Анастасія в своєму Instagram 30 квітня.

Дівчина не приховувала, що коханий балував її. Квіти, цукерки, парфуми, дорога білизна були для Насті звичним явищем. Але попри таку любов, між ними виникали сварки:

Ніколи не просила подарунків, але при цьому завжди він до копійки на мене все витрачав. Ми звичайна сім’я, але він із себе лізе, щоб подарувати золото, айфони, білизну по 2 тисячі, духи по чотири і багато чого іншого. Понад рік стосунків і жодного тижня – без квітів. За весь час максимум три дні не бачилися, а так 24/7. Якщо скандалимо, то пів квартири руйнуємо, – йдеться у дописі Насті.

Та чи не найбільше насторожує коментар Анастасії до її ж власного фото, опублікований трохи більше року тому, 30 травня 2018-го: «Знайди те, що любиш, і нехай воно вб’є тебе…».

У цьому дописі не лише користувачі соцмереж, а й досвідчені психологи та екстрасенси помітили містичний зв’язок із трагічною подією, що сталася два дні тому:

«Будь-які слова чи думки можуть матеріалізуватися. Тому треба бути дуже обережним, коли щось говориш, а тим більше – пишеш, адже при письмі витрачаєш ще більше енергії. Усе ніби пропускаєш крізь себе, – говорить «Західному аргументу» учасниця 13-го сезону «Битви екстрасенсів», експерт проекту «Слідство ведуть екстрасенси», емпатія та відомий таролог з Одеси Лариса Гуцану. – Ці слова дівчина написала у день, коли був спадаючий Місяць. Тоді все сказане чи зроблене – притягується».

Окрім того, у її хлопця на руці є татуювання у вигляді рун в коловороті – таке зображення, нанесене на тіло люди, посилює все, що є в її характері. Тобто, якщо він і до того був досить агресивним, то наколовши руни, став ще більш агресивним, і цього вже не змінити. Отож, результат був неминучий, на жаль…

Зараз Анастасія у лікарні у вкрай важкому, критичному стані. Вона у медикаментозному сні, в який її ввели, аби полегшити біль. Регулярно міняють пов’язки на ранах – у дівчини обгорів тулуб, голова, руки та ноги. Лікарі поки не роблять жодних прогнозів.Кажуть, головне, це її врятувати. Якщо вона виживе – попереду низка складних операцій і тривала реабілітація.

Палій також отримав опіки рук. Загрози для його життя і здоров’я немає. Наразі він затриманий. Чоловікові «світить» до 15 років позбавлення волі.

Хортицький районний суд у Запоріжжі обрав йому міру запобіжного заходу – 60 діб він проведе за ґратами.  Суддям обвинувачуваний розповів, що підпалювати дівчину не хотів – планував просто налякати.

«Не хотів підпалювати нікого. Я хотів налякати, тим самим зміцнити стосунки. Вона поруч стояла зі мною. Дістав сигарету і припалював. Ми спалахнули удвох. Зняв футболку, допомагав гасити її», – розповів Віталій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, запоріжжя, підпал, опіки, містика
В тему