4 Липня 2019
Новини

Поплавського знімуть у комедії «Великі Вуйки»: кого гратиме кандидат в нардепи

Поплавського знімуть у комедії «Великі Вуйки»: кого гратиме кандидат в нардепи

Найвідомішого українського ректора та перший номер у списку «Аграрної партії» Михайла Поплавського наділили роллю у 16-серійній комедії «Великі Вуйки».

У серіалі «Великі Вуйки», який є продовженням серіалу «Останній москаль», Поплавський зіграє роль Міністра інфраструктура України.

«Серіал «Останній москаль» – комедія зі своєю атмосферою, перегляд якої завжди дарував мені позитивні емоції. Тому коли креативний продюсер Юра Горбунов запропонував мені роль міністра у серіалі «Великі Вуйки», я одразу погодився. Це весела історія про українські реалії. Мій персонаж є збірним образом наших чиновників, тому глядачам він здасться дуже зрозумілим та впізнаваним. Крім того, участь у «Великих Вуйках» для мене означає підтримку українського кіно. Впевнений, що воно може та має бути успішним і популярним”, – прокоментував Поплавський.

Роль міністра для Михайла Поплавського стане дебютом у комедійному жанрі. До цього він вже брав участь у зніманнях фільму «Чорна рада», де зіграв головного писаря.

Колегами за знімальним майданчиком Михайла Поплавського є вже відомі глядачам «вуйки» у виконанні Юрія Горбунова, Володимира Горянського, Назара Задніпровського та Володимира Ніколаєнко. Крім того, нові ролі у серіалі отримали Артур Логай, Анна Кошмал, Арам Арзуманян та Інна Приходько.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, михайло поплавський, серіали
В тему