4 Липня 2019
Новини

Путін назвав умови, за яких можливий його діалог із Зеленським

Путін назвав умови, за яких можливий його діалог із Зеленським

Свого часу Володимир Зеленський заявив, що при можливій зустрічі з Путіним перше, що той почує від українського лідера є те, що Крим і Донбас — це Україна.

Президент Росії Володимир Путін вважає, що діалог Москви і Києва можливий, якщо Президент України Володимир Зеленський почне виконувати свої передвиборчі обіцянки і говорити зі співвітчизниками на Донбасі. Про це повідомляє УНН з посиланням на інтерв'ю президента РФ Володимира Путіна італійській газеті Corriere della Sera.

«(Конструктивний діалог з Києвом) можливий, якщо Зеленський почне виконувати свої передвиборні обіцянки, включаючи встановлення прямих контактів з власними співвітчизниками на Донбасі, переставши називати їх сепаратистами. І українська влада повинна поважати мінські угоди, а не ігнорувати їх», – сказав Путін.

Президент РФ додав, що «громадяни України чекають від Зеленського і його команди не заяв, а конкретних дій і змін на краще».

Зустріч Президента України Володимира Зеленського і президента Росії Володимира Путіна реальна. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк.

«Звичайно», – відповів Данилюк на питання чи реальна зустріч Зеленського і Путіна.

Читайте також:

Путін офіційно відновив «холодну війну»

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, Світ, володимир путін, донбас, війна на сході україни, росія, крим
В тему