3 Липня 2019
Новини

Сталкери: у зоні відчуження затримали екстримальних туристів (фото)

Сталкери: у зоні відчуження затримали екстримальних туристів (фото)

Працівники поліції затримали дві групи сталкерів, які незаконно проникли на територію зони відчуження з метою екстримального туризму.

Першу групу з трьох молодих людей 19 та 20 років правоохоронці виявили у вечірній час, поблизу КПП «Дитятки» в лісовому масиві. Киянин та мешканці Кропивницького планували свій відпочинок у радіаційному лісі, повідомляють у відділі комунікації поліції в Київській області.

Друга група з трьох чоловік 20 та 19 років була затримана пізно ввечері на території об’єкту «Чорнобиль-2». Молоді люди зі Львова та Кривого Рогу сподівалися на специфічний відпочинок у Чорнобильській зоні.

Стосовно даних громадян було складено адміністративні протоколи за ст. 46-1 «Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Матеріали справ направлено до Іванківського районного та до Славутицького міського суду Київської області для прийняття рішення.

Читайте також:

«Ядерна романтика»: у Чорнобилі піймали сталкерів із Волині

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Фото
В тему

Останні матеріали