3 Липня 2019
Новини

Шарій зібрався «нагнути» Україну після міні-Майдану, влаштованого проти нього

Шарій зібрався «нагнути» Україну після міні-Майдану, влаштованого проти нього

ЦВК обіцяє скасувати реєстрацію блогера Шарія, який «намилився» в народні депутати. У відповідь той розсипається в погрозах.

Центральна виборча комісія може переглянути і скасувати рішення про реєстрацію екс-глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Клюєва й одіозного блогера Анатолія Шарія кандидатами в народні депутати, передає «Оглядач».

Як повідомила на своїй сторінці у Facebook секретар ЦВК Наталія Бернацька, для перегляду рішення потрібні додаткові докази від правоохоронних органів про те, що ні один, ні інший п’ять років не були в Україні.

«Сьогодні ЦВК змушена була виконати рішення Верховного Суду, яким були знищені всі наші доводи, щоб не допустити зриву виборів, до яких залишилося 19 днів, і друк бюлетенів. Я відповідально заявляю: якщо будь-який з державних органів найближчим часом надасть ЦВК хоч один доказ проживання цих осіб за останніх п’ять років за межами України, я особисто внесу постанову про скасування їхньої реєстрації», – написала вона.

При цьому в коментарях сам Шарій вибухнув погрозами: «У випадку свавільного рішення, нам залишиться тільки прорахувати компенсацію, яку ми хочемо отримати через ЄСПЛ, і через півроку з компенсацією я все одно зайду до Верховної Ради. Жодного доказу у них не буде просто тому, що їх немає. Значить, у гіршому разі вони спробують щось вигадати в стилі «як колись говорив Шарій». І, порушивши всі можливі закони, прогнутися під вулицю. Окей, схема буде проста: ЄСПЛ – скандал в європейській пресі (а це ми вміємо) – «нахиляння» держави  – гроші – Рада. Я навіть і бровою не поведу. Налякали», – написав він.

Нагадаємо, 2 липня в Києві спалахнули масові протести після того, як Центрвиборчком на виконання рішення Верховного Суду дозволив балотуватися в нардепи таким одіозним особам, як українофоб-журналіст Анатолій Шарій і колишній близький соратник екс-президента-втікача Януковича. Шарій планує потрапити в Раду під номером один у виборчому списку власної політсили «Партія Шарія». 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Політика, анатолій шарій, дострокові вибори
В тему