27 Червня 2019
Новини

Стало відомо, навіщо Медведчук придбав телеканал ZIK

Стало відомо, навіщо Медведчук придбав телеканал ZIK

Журналістка Сегіль Мусаєва-Боровик заявила, що їй вдалося обчислити справжню причину покупки співголовою політичної сили «Опозиційна платформа - За життя», кумом президента Російської Федерації Володимира Путіна Віктором Медведчуком телевізійного каналу ZIK.

Повідомляє портал АНТИКОР з посиланням на ЗМІ.

Вона зазначила, що опозиціонери, до яких відноситься і вищевказаний політик, на сьогоднішній день вкрай популярні на Сході нашої країни. При цьому Захід має кілька інших героїв. Але опозиціонери прагнуть завоювати симпатії представників досить різних регіонів України, щоб «урвати» собі якомога більше влади.

Сегіль Мусаєва-Боровик акцентувала увагу на тому, що телеканал ZIK завжди був в пріоритеті у жителів Івано-Франківської, Львівської та інших областей. Отже, отримавши доступ до нього, опозиціонери стали значно ближче до західного електорату.

«Телеканал ZIK - це дуже важливе придбання для пана Медведчука. Тому, що цей телеканал користується великою популярністю і довірою саме в західних областях України », - коментує ситуацію журналістка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, віктор медведчук, вибори, Політика
В тему

Останні матеріали