12 Червня 2019
Новини

«Іноді й колеса міняю»: Гройсман зізнався, що й сам потрапляє у ями на розбитих дорогах

«Іноді й колеса міняю»: Гройсман зізнався, що й сам потрапляє у ями на розбитих дорогах

На сьогоднішньому засіданні уряд розглянув низку інфраструктурних проблем, серед яких ключова – стан доріг.  

У середу, 12 червня, на засіданні Кабінету Міністрів прем’єр-міністр володимир Гройсман прокоментував стан вітчизняних доріг з позиції водія. Про це пише канал «112 Україна».

За словами глави уряду, він сам їздить неремонтованими українськими дорогами і частенько потрапляє у ями, навіть колеса доводиться міняти. 

«Я абсолютний реаліст. Знаю стан українських доріг, більш того, їжджу по цих дорогах. Більш того, також їжджу по неремонтованих дорогах і потрапляю у вибоїни, – іноді доводиться і колеса міняти. Я все розумію. Трохи більше часу – і ми наведемо нормальний порядок на всіх дорогах України, у тому числі в питаннях безпеки», – пообіцяв Гройсман. 

Така плачевна ситуація з дорогами, на думку Володимира Гройсмана, через те, що до його уряду автошляхи в Україні з необґрунтованих причин практично не ремонтували та не прокладали нові. В ході засідання КМУ прем’єр перелічив ділянки доріг, які були збудовані або ж отримали капремонт за останніх два роки.

«Побудовані нова дорога Львів – Тернопіль, Тернопіль – Хмельницький. Від Хмельницького до кордону Вінницької області дорога не побудована. Гроші є, все є, але виграв (тендер. – Ред.) китайський підрядник, але нічого не зробив, і зараз продовжуються юридичні процедури. По території Вінницької області – зроблені дороги. В напрямку Гайсин – Умань зараз робиться, і в Черкаській області в напрямку Одеси – роблять. Одеса – Рені – побудована, відрізки на трасі Київ – Харьків, Дніпро – Решетилівка – побудовані, Харків – Охтирка – повністю відремонтована», – прозвітував Гройсман.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, володимир гройсман, ями на дорогах, дороги
В тему