12 Червня 2019
Новини

12 червня: будьте готовими до боротьби з спокусами, обманом і ілюзіями – астролог

12 червня:  будьте готовими до боротьби з спокусами, обманом і ілюзіями – астролог

12 червня, в середу, потрібно бути готовим до боротьби з спокусами, обманом і ілюзіями.

Про це повідомляє астролог порталу «Мир космосу».

12 червня – 9-ий місячний день – критичний день. Потрібно бути готовим до боротьби з спокусами, обманом і ілюзіями. Необхідно постаратися стримати себе і не випускати на поверхню негативне ставлення до оточуючих людей. Загострення конфлікту і конфронтація не принесуть користі жодній зі сторін. Увагу краще приділити продовженню давно початих справ, які потребують рутинного виконання.

Місяць у знаку Терези. Слушна нагода для відпочинку після напруженої роботи, обумовленої місячної Дівою. Краще за все не починати чогось нового і глобального, а швидко завершити раніше почате і сплановане.

Непоганий і досить плідний період для ділового співробітництва, заснованого на взаєморозумінні і відсутності будь-яких розбіжностей. Негативним моментом є загострюється складність у прийнятті рішень.

Можна довгий час коливатися між усіма «за» і «проти», вишукувати як позитивні моменти, так і недоліки, обмірковувати, але так і не прийти до остаточного судження. Тому прийняття відповідальних рішень найкраще перенести на інший, більш сприятливий для цього час.

День тижня – середа, цього дня протегує Меркурій, вісник богів. У середу удача чекає насамперед людей розумової праці. Можна переробити купу справ, відкладених вами на потім. Середа взагалі хороша для будь-якого виду роботи. Особливо ж легко даються розрахунки, робота з комп'ютером, з великою кількістю відомостей.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, який сьогодні день, прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп
В тему