10 Червня 2019
Новини

Схуднула на 63 кілограми через глузування однокласників доньки

Схуднула на 63 кілограми через глузування однокласників доньки

Мешканка англійського міста Уоррінгтон, графство Чешир, що важила 141 кілограм, майже вдвічі схудла заради дочки.

Однокласники сміялися над дівчинкою через «жирну маму», повідомляє видання Daily Mail.

40-річна Сара Джонс кілька років збиралася схуднути: одного разу вона не змогла пристебнути ремінь в літаку, що здалося їй принизливим. Однак незважаючи на знущання оточуючих і відсутність просування по кар'єрних сходах, жінка все ніяк не наважувалася сісти на дієту.

Вирішальним фактором для жінки стали переживання її дітей. Одного разу 10-річна дочка Олівія повернулася зі школи «дуже засмучена». Як з'ясувалося, дівчинку дражнили за те, що її мати, яка працює вчителькою, товста.

Британка вирішила, що не дозволить дочкам страждати через неї, і записалася в місцевий клуб. Жінка відмовилася від фастфуду і мучного заради овочевих салатів і фруктів. За перший же тиждень їй вдалося схуднути на три кілограми.

Зараз Джонс важить 78 кілограмів, за два роки їй вдалося скинути 63 кілограми. Вона звільнилася зі школи і тепер допомагає іншим худнути.

«Я ніколи не знала, як мого чоловіка засмучувало, що він не міг мене обійняти - але тепер він може це зробити», - пожартувала британка про своє перетворення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, великобританія, схуднення
В тему