10 Червня 2019
Новини

ДТП на Волині: загинув 17-річний пасажир, водій – у реанімації (фото)

ДТП на Волині: загинув 17-річний пасажир, водій – у реанімації (фото)

Аварія трапилася у Шацькому районі.

У суботу, 8 червня, на автодорозі, сполученням «Любомль-Піща», поблизу села Пехи автомобіль «ЗАЗ Славута» з’їхав у кювет і перекинувся. Внаслідок ДТП загинув  17-річний пасажир, водія госпіталізували в реанімацію, повідомляють у ГУ НП у Волинській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по четвертій годині ранку. За кермом автомобіля перебував 24-річний житель села Куснище Любомльського району. Його госпіталізували в реанімацію Любомльської центральної райлікарні. Пасажир автомобіля, 17-річний односелець водія, загинув на місці ДТП. Постраждали також, ще двоє пасажирів, жителів цього ж населенного пункту. Їх не госпіталізовували.

Слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінальногоо кодексу України.

Цього ж дня, ввечері по 23 годині на автодорозі, сполученням «Доманове-Ратне», автобус «Scania» під керуванням 57-річного жителя Ковеля допустив наїзд на підводу, яка рухалася в попутному напрямку. Їздовий, 45-річний житель села Броди Ратнівського району, загинув на місці події.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Поліція Волині застерігає громадян про необхідність неухильного дотримання вимог правил безпеки дорожнього руху.

Читайте також:

Страшна ДТП з лучанами на Рівненщині: 21-річний хлопець загинув, 17-річна дівчина в реанімації (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему