7 Червня 2019
Новини

Відсторонили 10 поліцейських начальників-алконавтів

Відсторонили 10 поліцейських начальників-алконавтів

Десятьох начальників відділів поліції відсторонили від виконання службових обов’язків. Перевірку у поліцейських підрозділах провели співробітники Управління інспекції з особового складу Департаменту кадрового забезпечення Нацполіції.

Про це повідомив заступник глави Національної поліції Ігор Клименко, інформує ТСН.

«За результатами цих перевірок призначені службові розслідування. Керівники на даний час відсторонені від виконання службових обов’язків. Вони понесуть сувору дисциплінарну відповідальність. Знаходження працівника поліції на службі в стані алкогольного сп’яніння, пияцтво на службі, управління транспортним засобом – власним чи службовим – в стані алкогольного сп’яніння, – безальтернативне звільнення з органів поліції», – зазначив Ігор Клименко.

Він також додав, що у разі виявлення порушення безпосередній керівник порушника буде відсторонений від займаної посади, а керівництво цього підрозділу – притягнене до дисциплінарної відповідальності. У разі відсутності належного реагування – до дисциплінарної відповідальності буде притягнуте керівництво обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова хвиля «мінувань» у Луцьку: тепер найбільші лікарні

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, київ, НП, алкоголізм, поліція
В тему