4 Червня 2019
Новини

Україна екстрадує до Польщі виродка, який зґвалтував і розчленував дівчину (фото)

Україна екстрадує до Польщі виродка, який зґвалтував і розчленував дівчину (фото)

Громадянин Грузії, який жорстоко розправився над полячкою, просив у нашої держави притулку.

Держава Україна на виконання рішення суду екстрадує до Республіки Польща громадянина Грузії, який вчинив у польському місті Лодзь жорстоке вбивство, а потім залишив межі країни-сусідки і переховувався в Києві.

Про таке справедливе рішення Київського апеляційного суду повідомив у своєму Facebook заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.

За інформацією поліцейського чиновника, у 2018 році грузин 1979 р. н. зґвалтував, після чого вбив та розчленував 27-річну жительку Лодзі Пауліну Д. Ще у 2018 році убивця, який подався у біга, був затриманий на теренах України спільними зусиллями українських, польських та грузинських оперативників. Однак увесь цей час його не видавали польському правосуддю: через суди він намагався отримати в Україні притулок.

Та після рішення Апеляційного суду, пише Аброськін, вже найближчим часом убивця і насильник буде переданий поліцейським Польщі.

Загибла Пауліна Д. 

«Злочинці повинні знати, що наша країна не місце для переховування й не для покидьків з різних країн, які ідуть з метою вбивства та знущання над нашими громадянами. «Відлов» цього підозрюваного – це сигнал всім злочинцям, що для поліцейських не має кордонів», – підсумував В’ячеслав Аброськін.

Жертва та вбивця

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, Фото
В тему