3 Червня 2019
Новини

Ярош звинуватив Зеленського в анексії Криму: «Це ви створили хохла-малороса»

Ярош звинуватив Зеленського в анексії Криму: «Це ви створили хохла-малороса»

Командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош твердо переконаний, що до окупації «ввічливими» росіянами півострова як ніхто доклали руку «кварталівці» на чолі з шоуменом (а нині президентом України) Володимиром Зеленським.

Про це командир УДА заявив в інтерв’ю «Оглядачу».

«Вважаю, що «95 квартал» – один із творців окупації Криму і Донбасу, яка відбулася у 2014 році. Бо саме вони своїми передачами, постійним приниженням України, яке до 2014 року відбувалося, і формували через «Інтер», «1+1», інші ЗМІ свідомість отієї вати, яка кричала: «Путін, прійді!». Завдяки своїй популярності саме вони це робили», – вважає Дмитро Ярош.

Націоналіст також відзначив, що нинішні українські лідери страждають від такої недуги, як «малоросійська хохляцька позиція». «Вони торгують із Росією. Вони серіали «Свати» разом знімають – абсолютно дебільні, до речі», – вважає керманич українських добровольців.

Дмиртро Ярош вважає, що саме «кварталівці» та їм подібні, висміюючи українців з телевізора, формували у свідомості людей українця як недорікуватого «хохла-малороса», тоді як «українець мало звучати гордо».

«Саме це ментально підготувало ґрунт для того, що відбувається зараз. І Володимир Зеленський, як керівник «95 кварталу», безпосередньо відповідальний за ту поразку. Бо анексія Криму і окупація частини Донбасу – це поразка безумовна. І це він, саме він завів російські війська, саме він – один із тих, хто підготував окупацію.Це факт. Хай навіть робив він це неусвідомлено», – заявив командувач Української добровольчої армії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, дмитро ярош
В тему