3 Червня 2019
Новини

Лежачі на «каталках» просто неба: у Луцьку замінували обласну лікарню (фото)

Лежачі на «каталках» просто неба: у Луцьку замінували обласну лікарню (фото)

Анонімний «мінер» повідомив поліцію про вибухівку, закладену в будівлі обласної лікарні. Хворих і персонал екстрено евакуювали.

У ці хвилини понеділка, 3 червня, екстрені служби перевіряють на наявність вибухових речовин приміщення Волинської обласної лікарні, що в Луцьку. Невідомий «мінер» повідомив у поліцію про нібито вибухівку, заховану у лікувальній установі. Про це у популярній серед лучан Facebook-групі інформує користувач Олег Іванюк.

«Якими мотивами можна пояснити дії нелюдів, які замінували обласну лікарню?» – ставить у дописі риторичне запитання автор і «прикріпляє» фото з місця чергового «мінного» інциденту.

Персонал і пацієнтів, зокрема лежачих хворих, терміново виводили, вивозили-виносили із палат на подвір’я мед закладу. Зараз у лікарняних приміщеннях працюють вибухотехніки, перевіряючи інформацію про можливе закладення «бомби».

Нагадаємо, останніми днями до Луцька докотилася хвиля «телефонних мінувань», від якої останнім часом лихоманить всі великі міста країни. Аноніми повідомляють про «замінування» соціально важливих об’єктів, зза чим слідує евакуювання людей із будівель і «прочісування» приміщень спеціалістами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП, Фото
В тему