28 Травня 2019
Новини

Поліція розкрила страшні деталі загибелі мецената на Закарпатті

Поліція розкрила страшні деталі загибелі мецената на Закарпатті

Слідчі встановили: відомий меценат і адвокат Михайло Петрів, який загинув 27 травня у себе в будинку в Івано-Франківській області, скоїв убивство і суїцид.

Про це у Facebook повідомляє Національна асоціація адвокатів України, передає «Апостроф».

Як стало відомо слідству, 54-річний Петрів посварився зі своєю дружиною, внаслідок цього він вистрілив у неї з рушниці. Жінка загинула на місці від поранення, а правоохоронці знайшли її тіло на другому поверсі приватного будинку. Далі чоловік підпалив одну з кімнат і наклав на себе руки. Його тіло виявили на першому поверсі маєтку.

Відзначають, що біля тіла господаря лежали обріз мисливської гладкоствольної рушниці і газовий пістолет. Також у домі поліцейські виявили і вилучили передсмертну записку, в якій чоловік просить вибачення у рідних за скоєне.

За фактами умисного вбивства за частиною 1 статті 115 та через незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами за частиною 1 статті 263 відкрито кримінальне провадження. Співробітниками поліції проводиться перевірка.

Нагадаємо, 27 травня в місті Коломия на Франківщині знайшли мертвими місцевого мецената Михайла Петріва разом з його дружиною. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, закарпаття
В тему