28 Травня 2019
Новини

«Проклята живодерка»: засновниця «Ласки» Дана Новарчук знищує бездомних тварин на Хмельниччині?

«Проклята живодерка»: засновниця «Ласки» Дана Новарчук знищує бездомних тварин на Хмельниччині?

Жителі міста Славута Хмельницької області обвинувачують у відлові та подальшому винищенні безпритульних собак у їхньому містечку лучанку.

А саме директорку стерилізаційного центру «Порятунок чотирилапих», що в обласному центрі Волині, Дану Новарчук. Про факт живодерства на Хмельниччині, у якому була помічена скандальна засновниця луцького КП «Ласка», повідомила у соцмережі славутичанка Тамара Коржина.

Подаємо допис зоозахисниці зі Хмельниччини, опублікований нею у понеділок, 28 травня, на сторінці у Facebook, без скорочень:

«Сьогодні вранці мені зателефонувала знайома, яка любить тварин, що о 5:45 ранку в них у дворі п'ятиповерхівки відловлювали собак.

Вона почала кричати з балкона і побачила, як стояв білий бус і біла жінка підповзала до собачки і заманювала її. Люда стала кричати і вибігла, щоб забрати своїх собачок, якими вона опікується. Як виявилося, це знову знаменита живодерка Дана Новарчук із Луцька. З нею були ще 5 мужиків, в тому числі і наш представник поліції, який живе в цьому будинку.

Люда їх прогнала, але вона чула, як скавчали собаки в інших дворах багатоповерхівок. Вона повідомила нашим двом захисницям, і ті знову пишуть заяву в міліцію, але цю кляту живодерку не лякають ніякі заяви, і вона продовжує їздити по містах України і відловлювати собак за 600 грн за одну, а потім везе їх на утилізацію. Це все робиться приховано і таємно.

Зоозахисниці наші навіть запрошували телеканал 1+1, їздили в Луцьк дивитися, де цей стерилізаційний центр, як стверджує живодерка Новарчук, але виявилося, що там декілька кімнат і гараж для цього живодерського буса.

Це вже вдруге цього року вона забирає по 30 собак тільки з нашого маленького містечка із 40-тисячним населенням. А що вона творить у великих містах?  Минулого року воно вивезло понад 100 собак з нашого міста», – обурена таким становищем Тамара Коржина. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, знущання над тваринами, луцьк
В тему