24 Травня 2019
Новини

На Полтавщині банк пограбував чоловік секретаря міськради

На Полтавщині банк пограбував чоловік секретаря міськради

На Полтавщині,  в Кобеляках, директор відділення «Полтава-Банк» Олександр Телятник разом із двома спільниками пограбували банк.

Жовтневий райсуд Полтави обрав запобіжний захід для підозрюваних в пограбуванні – повідомляє Антикор.

Олександру Телятнику та двом його спільникам Дмитру Наумкину і Ігорю Голтвянському суд призначив тримання під вартою строком на 60 діб з можливістю внесення застави - 1,7 млн грн для кожного.

Було викрадено 1,5 мільйона гривень, 6967 доларів США, 3700 євро і 40450 російських рублів. Пізніше стало відомо, що в організації пограбування поліція підозрює двох місцевих жителів і директора філії, на якого нібито напали.

Так, з Єдиного державного реєстру декларацій стало відомо, що дружина Олександра Телятника - Телятник Юлія Олегівна, обіймає посаду секретаря Кобеляцького міської ради. 45-річна Юлія Телятник є членом партії «Наш край». Крім того, членом тієї ж партії є і сам 49-річний Олександр Телятник. Саме від «Нашого краю» він в 2015 році балотувався в депутати Кобеляцької районної ради.

Згідно з декларацією, родина Телятников має кредити на загальну суму 171,5 тис. грн.

Нагадаємо, під час досудового розслідування правоохоронці з'ясували, що напад на керівника Кобеляцьким відділенням АТ «Полтава-Банк» інсценував він сам. Директор філії вирішив пограбувати банк разом зі своїм кумом і другом

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, пограбування, банки, полтава
В тему