23 Травня 2019
Новини

Вдова АТОвця вийшла на одиночний пікет під Адміністрацію президента (фото)

Вдова АТОвця вийшла на одиночний пікет під Адміністрацію президента (фото)


«Ви збираєтеся домовлятися із вбивцями?» – поцікавилася у Зеленського молода жінка, у якої росіяни вбили чоловіка.

Про те, що під стінами АП стоїть із плакатом молода жінка, вдова загиблого воїна, у чорному, а її одиноку постать ігнорують уже п’яту годину, написав у своєму Facebook нардеп Андрій Лозовий, друга персона у Радикальній партії після Олега Ляшка.

За словами Лозового, Юлія, вдова загиблого на Донбасі бійця, вийшла на Банкову площу з одиночним пікетом проти референдуму щодо укладення мирних домовленостей із Російською Федерацією, яку з приходом нової влади більше не називають відкрито «державою-агресором».

«Господи, який сором... мене всього трусить зараз... Юлія, вдова загиблого на фронті бійця (йому було всього 23…), вийшла на одиночний пікет проти референдуму про дружбу з тими, хто вбив її чоловіка, – як це пропонує команда новообраного «полоумного»... до неї не вийшов НІХТО... П’ять годин дружина загиблого Героя стоїть під Адміністрацією президента – і всім наплювати», – пише Лозовий.

На шматку картону, який тримає в руках учасниця цієї одиночної акції, такі слова, звернені до нового президента: «11 серпня 2014 року під час арт-обстрілу с. Степанівка 17 ОМСБР та 18 ОМСБР з території Росії було вбито мого чоловіка. Ви збираєтеся домовлятися із вбивцями?».

За словами радикала, до вдови АТОвця вийшов лише дрібний клерк і попросив «сформулювати суть її звернення».

«На що вона відповіла: «Я вийшла проти референдуму з тими, хто вбив мого чоловіка»... – передає цей діалог Лозовий. – Який тоді сенс показового відкриття парканів, якщо новообраний президент заїжджає в АП із чорного входу на кортежі із чотирьох машин? А на вдову загиблого цьому персонажу наплювати... Питаю ще: «А хто з депутатів до Вас вийшов?» – «А ніхто». (Мене, слава Богу, не впізнала, бо мені в таких ситуаціях соромно, що депутат.) – «А яка вам треба допомога?» – «Мені ніякої... Треба не проводити референдум про дружбу з тим, хто його вбив...» Який сором... Не вистачає притомних слів...» – пише Лозовий.

Нагадаємо, раніше глава Адміністрації президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан заявив, що команда нового гаранта розглядає винесення на всенародний референдум питання про укладення мирних домовленостей з РФ. Після цього спікер ВР Андрій Парубій припустив, що Зеленський «шукає шляхи капітуляції перед країною-агресором». 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство, Фото
В тему