23 Травня 2019
Новини

У Києві «замінували» лікарню і пологові: післяопераційні хворі і породіллі надворі (фото)

У Києві «замінували» лікарню і пологові: післяопераційні хворі і породіллі надворі (фото)

Нова форма «дезінформаційного тероризму» – анонімні повідомлення про мінування об’єктів – дестабілізують державу.

У четвер, 23 травня, столичній поліції надійшло повідомлення про замінування Київської міської клінічної лікарні № 7, повідомляють у facebook-пабліку «Київ оперативний».

З медзакладу в екстреному порядку евакуювали людей – важкохворих та післяопераційних пацієнтів вивозили з палат просто на лікарняних ліжках на коліщатах. Затим хворі  на вулиці чекали, поки вибухотехніки перевірять інформацію від «мінерів», які останнім часом активізувалися, про «закладену» в приміщеннях лікувальної установи «бомбу».

«Комусь просто нічого робити чи це спроба дестабілізації ситуації в столиці України? За подібні кримінальні правопорушення, згідно зі статтею 259 Кримінального кодексу України, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років. Якщо такі дії призвели до тяжких наслідків або скоєні вдруге – порушникам загрожує від 4 до 8 років ув’язнення. На мою думку, треба суттєво посилити покарання за такі "мінування"», – вважає автор допису і долучає фото евакуйованих пацієнтів.

Пізніше в тій же ситуації опинився один із пологових будинків столиці – у поліції отримали анонімне повідомлення і про його замінування. З будівлі вивели усіх породілей, окрім тих, які народжували просто у той момент, повідомляється в дописі спільноти «Типовий Київ».

До цього аналогічні повідомлення надходили щодо великої мережі супермаркетів «АТБ» та «Ашан».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП, Фото
В тему