22 Травня 2019
Новини

У Дніпрі біля дитячого майданчика знайшли трупи котів з відрубаними лапами (відео 18+)

У Дніпрі біля дитячого майданчика знайшли трупи котів з відрубаними лапами (відео 18+)

У Дніпрі місцеві жителі виявили кілька трупів котів з відрубаними лапами і хвостами.

За даним фактом волонтери написали заяву в поліцію. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на прес-службу патрульної поліції.

Місцева жителька Олена розповіла, що жорстоке поводження з тваринами - це характерна риса даного району. «Місцеві бабусі вічно розкидають отруту для собак, за гаражами можна знайти з десяток трупів бідних тварин. Догхантери тут полюють і на дворняг і на чиїхось вихованців. А тепер ще якийсь маніяк з'явився - відрізає лапи котам. Це вже не перший подібний випадок - на моїй пам'яті 3-й, а хто знає, скільки їх було всього», - повідомила вона.

Волонтер Юлія додала: «Починає з вбивства котів - закінчує вбивством дітей, місцеві жителі повинні обов'язково звертати увагу на подібні випадки, хіба мало чим вони загрожують. Судячи з того, що у котів відкриті очі, лапи їм відрізали НЕ після смерті - вони померли від страшних каліцтв».

На місце викликали співробітників КП «Зооконтроль», вони забрали тварин для розтину і подальшої кремації.

Нагадаємо, жорстоке поводження визначається як «знущання над тваринами, в тому числі бездомними, яке спричинило муки, завдало їм фізичні страждання, тілесні ушкодження, каліцтва або призвело до загибелі, нацьковування тварин одна на одну і на інших тварин, вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів , залишення домашніх і сільськогосподарських тварин напризволяще, в тому числі порушення правил утримання тварин ».

У прес-службі Національної поліції розповіли, що за порушення закону передбачається адміністративна або кримінальна відповідальність. Штраф складає до 8 500 гривень, також можливий адмінарешт до 15 діб і конфіскація тварини. Кримінальна відповідальність передбачає до 8 років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, дніпро, знущання над тваринами, Відео
В тему

Останні матеріали