19 Травня 2019
Новини

У Приватбанку глобальний збій: клієнти не могли розплатитися карткою, а також зняти гроші в терміналах

У Приватбанку глобальний збій: клієнти не могли розплатитися карткою, а також зняти гроші в терміналах

Сьогодні, 19 травня, виникли проблеми з оплатою через термінали Приватбанку. Про це повідомляють клієнти, які не змогли розплатитися карткою в магазинах, а також зняти гроші в терміналах фінустанови.

Користувачі Приват 24 повідомляють, що сервіс не працює або дає збій. Не проходять транзакції  -повідомляє  Страна.

«Тільки що не зміг з 5 спроб розрахуватися в магазині. А потім не зміг зняти гроші ні з приватівського, ні з іншого терміналу. Є думка, що Приват упав», - пишуть кияни.

«На Оболоні в NOVUS не вийшло оплатити картою Приватбанку», - сигналізують з іншого району Києва.

На монобанк також приходить схоже повідомлення про проблеми в роботі Приватбанку: «Ви можете зіткнутися з труднощами при таких операціях: оплата картою в терміналах ПриватБанку, оплата через LiqPay, переводи з карт Приватбанку, переводт на карту Приватбанку, зняття грошових коштів у банкоматній мережі Приватбанку. якщо ви зіткнулися з подібними проблемами, будь ласка, спробуйте ще раз пізніше «, - йдеться в повідомленні.

Служба підтримки Приватбанку також зазначає неполадки в роботі банку. «Існують труднощі при проведенні операцій по картах в банкоматах, POS-терміналах, а також при проведенні платежів в Інтернеті і в Приват24. Орієнтовний термін рішення-до 14:00. Приносимо вибачення за доставлені незручності», - йдеться в повідомленні техпідтримки.

Попередній масштабний збій в роботі Приватбанку був в жовтні 2018 року. Тоді не працювали всі транзакції, а також вийшов з ладу Приват24.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, приватбанк, приватбанк
В тему

Останні матеріали