15 Травня 2019
Новини

У Кривому Розі «замінували» будинок батьків Зеленського

У Кривому Розі «замінували» будинок батьків Зеленського

Хвиля мінувань докотилася до рідного міста новообраного президента.

У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області «віртуальні мінери» повідомили про вибухівки у 15 будівлях, інформує у середу, 15 травня, «24 канал».

Невідомі надіслали криворізькій поліції лист, у якому повідомили про замінування одразу п’ятнадцяти об’єктів. Серед них – п’ять лікарень і 10 житлових багатоповерхівок, зокрема і будинок, у якому проживають батьки новообраного президента Володимира Зеленського.

Близько 10:00 ранку правоохоронці почали евакуйовувати людей у багатоквартирному будинку на вулиці Віталія Матусевича, у якому ріс Вова Зеленський. Протягом години працівники поліції шукали «вибухівку», але так нічого і не виявили.

Наразі фахівці перевіряють усі вказані в анонімному посланні адреси. Території обгородили, пацієнтів із медзакладів вивели, а всіх жителів попросили покинути свої домівки.

Зазначимо, що не всім мешканцям Кривого Рогу одразу повідомили причину евакуації. «Нам сказали, що був витік газу. Всі вийшли на вулицю без гаманців, без документів, але виявилося, що будинок "замінували"», – розповів один із місцевих жителів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП, володимир зеленський, замінування, дніпро
В тему