15 Травня 2019
Новини

У Києві масово звільняють вчителів

У Києві масово звільняють вчителів

У Києві почали все частіше звільняти вчителів пенсійного віку.

Про це написав Ігор Лікарчук у Facebook, посилаючись на розпорядження КМДА № 226 від 19 квітня 2019 року «Про прийняття доопрацьованого проекту Програми розвитку системи освіти Київської області на 2019-2021 роки».

«Хто, де і як обґрунтував, що вчитель пенсійного віку працює гірше, ніж молодий учитель? Нероб і тих, кого на десятки метрів не можна допускати до учнів, достатньо і серед пенсіонерів, і серед молодшого покоління педагогів», - написав екс-директор Українського центру оцінювання якості освіти.

Він стверджує, наукою та практикою давно доведено, що не вік є визначальним у якості роботи педагога або керівника школи, а зовсім інші чинники, які не враховуються.

Також Лікарчук вважає, що таким чином чиновники піаряться і створюють видимість роботи, проте не покращують якість життя українців. Щоб поліпшити ситуацію в країні, він в першу чергу пропонує відправити на пенсію чиновників держслужби, які створюють програми.

Ми писали про те, що в Черкасах у міській гімназії №1, викладач музики змусила розучувати учнів радянські пісні, через що потрапила в гучний скандал.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, київ, вчителі, звільнення, пенсіонери, київ
В тему

Останні матеріали