14 Травня 2019
Новини

Роман принцеси Норвегії із чорношкірим шаманом шокував підданих

Роман принцеси Норвегії із чорношкірим шаманом шокував підданих

І просить підданих не осуджувати її та «притримати коней» у своїх оцінках її амурних справ.

47-річна донька короля Норвегії Гаральда V і королеви Соні, принцеса Марта Луїза офіційно представила свого нового коханого. Вона запостила декілька фотографій у своєму Instagram, передає «Фокус».

Після розлучення з письменником Арі Беном принцеса почала зустрічатися з афроамериканцем Шаманом Дуреком. Відомо, що Дурек є цілителем і влаштовує спіритичні сеанси. Сам себе він величає еволюційним новатором, ловцем духів, лідером із розширення прав і можливостей жінок, а також правозахисником.

Передбачаючи, що її новий бойфренд викличе різноманітні реакції, принцеса написала, що критикам варто «притримати коней».

«Адже не вам обирати за мене чи судити мене. Я не вибираю чоловіка, щоб задовольнити когось із вас або відповідати нормам і рамкам, які ви для мене придумали. Мене немає у ваших ілюзіях про мене. Я обираю кохання, і це воно. Шаман Дурек – чоловік, якого я люблю. Так що спасибі за повагу до мого вибору», – написала принцеса.

Також вона повідомила, що щаслива і Дурек саме той чоловік, який змушує її сміятися. Саме завдяки йому принцеса повірила, що кохання і справді існує на Землі.

Цікаво, що до офіційного оголошення в акаунті принцеси, Дурек уже постив фотографії з нею, але тоді вони не привернули стільки уваги.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ, Таблоїд, норвегія
В тему