14 Травня 2019
Новини

Росія відреагувала на відеоролик Зеленського

Росія відреагувала на відеоролик Зеленського

Новий відеоролик Володимира Зеленського, в якому представники різних релігій в Україні звертаються до жителів Криму і Донбасу, вже прокоментували в Держдумі РФ.

Член комітету у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків зі співвітчизниками Павло Шпер зазначив, що «згадувати жителів Криму в цьому відео було зайвим», передає Дума ТВ.

Шпер акцентував увагу на тому, що «питання приналежності Криму для Росії є закритим. Тому звертати увагу на це відео не варто. Якщо Зеленський бачить якісь труднощі, то це його проблеми. Мало хто там до чого закликає, це вже труднощі пана Зеленського», - зазначив Шпер.

Також російський депутат порадив Зеленському «не зображати надмірну заклопотаність проблемами Криму і Донбасу». Вирішувати цю ситуацію потрібно було раніше.

Нагадаємо, Єпіфаній не захотів брати участь у відеозверненні Зеленського. Глава Православної церкви України Єпіфаній не захотів брати участь у запису відеозвернення Володимира Зеленського до жителів Донбасу і Криму. Епіфанію не сподобався текст звернення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Україна, суспільство, володимир зеленський, відео, росія
В тему