14 Травня 2019
Новини

Німеччину сколихнула серія вбивств з арбалета

Німеччину сколихнула серія вбивств з арбалета

Німецька поліція розслідує загибель п'ятьох осіб, застрелених з арбалетів в сільському баварському готелі.

Перші три жертви знайшли в готелі недалеко від міста Пассау, інших два жіночих тіла в квартирі за 650 км від місця першого злочину, - передає BBC.

Повідомляється, що квартира в місті Віттінга, де були виявлені дві жертви, належала 30-річній жінці, яка була однією з жертв, знайдених раніше в готельному номері.

Двоє інших жертв в готельному номері були чоловік і жінка, обоє з західного штату Рейнланд-Пфальц, знайдені в ліжку, взявшись за руки.

За інформацією поліції, їх прокололи декількома стрілами. При цьому в приміщенні не було виявлено ні ознак боротьби, ні присутності іншого учасника.

Державний прокурор Уолтер Фейлер заявив, що чоловік отримав два постріли в голову і три в груди, в той час як жінці, що лежить поруч з ним, стріла пронизала голову і груди.

Третя жертва, за його словами, «лежала перед двоспальним ліжком і отримала один постріл з арбалета між горлом і підборіддям».

Всі п'ятеро постраждалих проживали в Німеччині.

За словами Фейлер, невідомо, як довго тіла знаходилися в квартирі.

«Трупи було виявлено, тому що один із сусідів почув про повідомлення з Пассау і повідомив поліції, що поштова скринька сусідньої квартири переповнена і що з квартири виходить дивний запах», - сказав він.

Також незрозуміло як жертви пов'язані між собою.

Інші гості готелю не помітили нічого дивного, адже це була «абсолютно тиха ніч».

Поліція конфіскувала припарковану зовні білу вантажівку з наклейками, які, як повідомляється, були пов'язані з мисливською клубом.

Німецькі ЗМІ повідомляють, що на одній наклейці є букви FMJ - вважається, що це посилання на арбалетні стріли Full Metal Jacket, виготовлені американською фірмою Easton Hunting.

За словами персоналу готелю, жертви були доволі дивні. У чоловіка була довга біла борода, а жінки були одягнені в чорне. Після прибуття в п'ятницю ввечері в готель вони просто побажали іншим гостям «доброго вечора», а потім піднялися наверх в свою кімнату на другому поверсі з пляшками води і кока-коли. Іншим гостям жерви нагадували готів.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему