14 Травня 2019
Новини

Справа Зайцевої: суд відкрив апеляційне провадження

Справа Зайцевої: суд відкрив апеляційне провадження

Харківський апеляційний суд відкрив апеляційне провадження за скаргами Олени Зайцевої та її захисника Юлії Плетньової.

Про це повідомляє прес-служба суду.

«Після ознайомлення з матеріалами справи, в провадження Харківського апеляційного суду надійшла кримінальна справа за обвинуваченням Олени Зайцевої та Генадія Дронова за фактом трагічної дорожньо-транспортної пригоди 18 жовтня 2017 року на перехресті вулиці Сумської з провулком Мечнікова», - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що головуючий у справі – суддя Володимир Протасов.

Ухвалою судді відкрито провадження за апеляційними скаргами Олени Зайцевої та її захисника Юлії Плетньової. Учасники провадження мають право протягом десяти днів подати заперечення на апеляційні скарги.

«Іншою ухвалою головуючого-судді апеляційна скарга захисника Сергія Перепелиці стосовно Геннадія Дронова залишена без руху, оскільки вона не відповідає вимогам статті 420 Кримінального процесуального кодексу України», - додали у прес-центрі суду.

Раніше засуджені за смертельну ДТП у центрі Харкова Олена Зайцева та Геннадій Дронов подали апеляційні скарги на вирок суду.

Нагадаємо, резонансна ДТП сталася 18 жовтня 2017 року у центрі Харкова. Тоді позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, внаслідок чого загинули шестеро осіб.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, справа зайцевої, суд, апеляція, харків
В тему