13 Травня 2019
Новини

Шестикласниця під впливом гри порізала собі руку лезом

Шестикласниця під впливом гри порізала собі руку лезом

У Сумах учениця 6-го класу під впливом гри порізала собі руку - завдала лезом напис.

Дівчинка захопилася мобільними іграми в жовтні 2018 року, - повідомляє прес-служба прокуратури. 

Правоохоронці звертають увагу батьків на дозвілля власних дітей - на ігри, групи в соціальних мережах.

«Не так давно правоохоронні органи держави були мобілізовані на боротьбу проти так званих «груп смерті» в соціальних мережах, метою яких було доведення неповнолітніх до самогубства. Разом з тим, зазначена проблематика залишається актуальною і сьогодні», - йдеться в повідомленні.

Інцидент з дівчинкою стався в квітні 2019 року.

«Минулого місяця на території міста Суми зареєстрований випадок, коли учениця 6-го класу, яка з жовтня 2018 грає в мобільний додаток, яке містить невеликі оповідання, лезом на своїй правій руці нанесла відповідний напис. Правоохоронні органи проводять попереджувальну і профілактичну роботу в цьому напрямку, однак без допомоги і пильності батьків подібні заходи будуть неефективними», - попереджають правоохоронці.

Нагадаємо, що минулого року в одному із сіл Рожищенського району хлопець-випускник медколеджу через азартні ігри повісився на зйомній квартирі у Луцьку. 

Ми писали, що чим більше дитина рухається, то вищий в неї рівень інтелекту. Під впливом гаджетів учням стає нецікаво спілкуватися з ровесниками, тяжко контролювати свій психоемоційний стан. Вони нервові, швидко втомлюються і втрачають будь-який інтерес до школи та навчання. Тобто скарги від батьків на кшталт «мій син не слухається», «моя дочка не чує», «не хоче», «не може» – це вже сигнал: дитині потрібна допомога спеціалістів.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, НП, школа, азартні ігри, школа
В тему