13 Травня 2019
Новини

«Посунься, Гага!»: конкурентка Maruv вразила Євробачення лаковими «копитами»

«Посунься, Гага!»: конкурентка Maruv вразила Євробачення лаковими «копитами»

На відкритті Євробачення у Ізраїлі засвітилася переможниця українського нацвідбору, яка не захотіла брати участь у конкурсі.

Уже у вівторок, 14 травня, у Тель-Авіві відбудеться перший фінал Євробачення-2019. За традицією за кілька днів до старту відбулась офіційна церемонія відкриття конкурсу, передають «Вісті».

На помаранчевій доріжці (організатори вирішили відмовитися від звичного червоного кольору) пройшлися представники 41 країни.

Нагадаємо, що в першому півфіналі беруть участь 17 країн, у другому – 18, а в фінал автоматично проходять п’ять країн-засновниць конкурсу плюс країна-переможець минулорічного Євробачення-2018.

За сценарієм всі учасники оранжевого хідника ставно дефілюють ним, по ходу роздаючи інтерв’ю і фотографуючись із фанатами. Цьогоріч на відкритті було багато яскравих образів. Узяти хоча би представника Франції Біляля Гассані, який обрав для церемонії відкриття пишне біле плаття до підлоги, – таке Кончіті Вурст і не снилося.

У свою чергу представниця Кіпру, 38-річна співачка Tamta, пройшлася помаранчевою доріжкою в ботильйонах на 20-сантиметрових підборах, точнісінько таких, як в української співачки MARUV, яка за збігом обставин не поїхала до Ізраїлю як представниця від України.

Було б забавно подивитись, як представниці різних країн змагаються в здатності пересуватися по зоряному килиму в обувачці для стриптизу. Та різниця між ними в тому, що MARUV не просто в цьому взутті ходить, вона в ньому на сцені виступає, і ці «копита» сприймаються як частина її концертного образу. Що ж хотіла сказати своїм виходом у світ на височенних незручних каблуках Tamta, незрозуміло. Але пересуватися на них кіпріотка з грузинським корінням змогла лише з підтримкою хлопців зі свого балету. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, євробачення, ізраїль, maruv, Відео
В тему