11 Травня 2019
Новини

На Київщині бандити викрали у бізнесмена двох індиків, погрожуючи «АК-47»

На Київщині бандити викрали у бізнесмена двох індиків, погрожуючи «АК-47»

Про дещо курйозний випадок грабежу розповів заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

За даними поліцейського чиновника, у п’ятницю, 10 травня, посеред білого дня, у місті Біла Церква Київської області троє зловмисників, озброєні автоматом Калашникова, скоїли напад на місцевого приватного підприємця і силою відібрали в останнього… дві тушки індиків. Після чого зникли на автомобілі в невідомому напрямку. Та пізніше були затримані поліцією.

Про цей нетиповий кримінальний інцидент В’ячеслав Аброськін написав у своєму Facebook.

«Бувають і такі злочини. Вчора в денний час три місцевих мешканці, 1977 – 1996 р.н., у Білій Церкві, за словами потерпілого, погрожуючи автоматом АК-74, скоїли напад на приватного підприємця та заволоділи двома тушками індиків, після чого зникли на автомобілі BMW», – пише зам головного полісмена України.

За інформацією Аброськіна, «мисливці на дичину» були вистежені за гарячими слідами та затримані  працівниками кримінальної поліції Білоцерківського відділу поліції ГУ Київщини. Їхню «здобич» вилучили, також був вилучений макет АК-74.

«Згідно із частиною 2 статті 187 КК України (розбій) «мисливці на індиків» можуть поїхати на відпочинок від мирського життя терміном від 7 до 10 років????», – поіронізував над невдатними грабіжниками В’ячеслав Аброськін.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, пограбування, київ
В тему